Вівторок, 17.10.2017, 21:22
Вітаю Вас Гість | RSS

Екстракційні технології для харчової, хімічної та інших переробних галузей промисловості

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 0
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Мисюра Тарас Григорович

Доцент, кандидат технічних наук

Відповідальний за оформлення інтернет сторінки кафедри ПАХВ

Відповідальний за дистанційне навчання від ННІХТ та кафедри ПАХВ.

Освіта

Національний університет харчових технологій

Спеціальність «Обладнання переробних і харчових виробництв» (диплом магістра з відзнакою, 2004 рік).

Аспірантура у Національному університеті харчових технологій (2004 - 2007 рр.).

З 2010 р. – асистент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв та технології консервування.

Захистив кандидатську дисертацію у 2010 р.

З 2011 р. – доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв.

Викладає курс:

  • Процеси і апарати харчових виробництв.
  • Процеси і апарати біотехнологічних виробництв.
  • Процеси і апарати хімічних виробництв.
  • Математичне моделювання на ЕОМ.
  • Математичне моделювання та оптимізація об’єктів хімічної технології
  • Математико-статистичні методи досліджень.
  • Методи оптимізації та математична статистика.
  • Оптимізація технологічних процесів галузі.
  • Комп’ютерне проектування в галузі.

Напрямки наукової діяльності

  • Дослідження процесів екстрагування біологічно-активних речовин із рослинної сировини під дією низькочастотних механічних коливань та їх математичне моделювання;
  • Дослідження гідродинаміки та кінетики тепло-масообміну процесу віброекстрагування в системі «тверде тіло – рідина».
  • Апаратурне оформлення безперервного та періодичного екстрагування.

Публікації

Винахідник, має 20 патентів України на корисну модель та винахід.

Опублікував близько 140 праць у фахових виданнях. Є співавтором навчальних посібників "Лабораторний практикум з процесів і апаратів харчових виробництв", "Курсове проектування з процесів і апаратів харчових виробництв",  "Збірник задач з процесів і апаратів харчових виробництв". Співавтор 19 методичних розробок.

Контакти

тел. +38 044 287-97-58

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2017
uCoz