Меню сайту
Наше опитування
Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
Попова Наталія ВікторівнаПопова Наталія Вікторівна, доцент, кандидат технічних наук. У 2004 р. закінчила факультет технології хлібопекарських і кондитерських виробництв Національного університету харчових технологій за спеціальностю «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» (диплом магістра з відзнакою). З 2012 року має вчене звання доцент кафедри технології консервування. Кандидатську дисертацію захистила у 2008 році за спеціальністю 05.18.12 «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв» на тему «Інтенсифікація процесу періодичного екстрагування за допомогою низькочастотних механічних коливань при виробництві екстрактів із рослинної сировини» Має підвищення кваліфікації: - на ТОВ «Продсервіс ІР» (Київська обл.), тема: «Сучасні тенденції розвитку консервної промисловості. Контроль якості та безпечності продукції галузі», 2012р.; - науково-методичному семінарі НУХТ «Основи педагогіки, методи та технології організації навчально-виховного процесу у вищій школі», 2012 р.; - науково-методичному семінарі НУХТ «Розроблення та використання тестових засобів контролю знань», 2013 р. - у семінарі «Зміни в законодавстві України щодо якості та безпечності харчових продуктів. Реалії та перспективи для виробників» (Національний університет біоресурсів і природокористування України), 2015 р. Читає курси:
Здійснює керівництво курсовими, дипломними проектами та магістерськими роботами. Автор 135 публікацій, з них 15 навчально-методичних розробок і 120 наукових праць, у тому числі, 60 наукових статей у фахових виданнях, 20 патентів України на винахід і корисну модель. Є співавтором навчального посібника «Процеси і апарати харчових виробництв. Курсове проектування» за редакцією професора І.Ф. Малежика (Гриф Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України (лист № 1/11 - 8094 від 29.08.11 р.) Виконує дослідження відповідно до пріоритетного напряму наукових робіт НУХТ «Розроблення наукових основ тепломасообмінних та інших процесів харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв з метою створення нових високоефективних технологій та обладнання, засобів механізації та автоматизації для харчових та переробних галузей АПК». |
Пошук
Календар
Архів записів
Друзі сайту
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||